Phalinn Ooi


My name: Phalinn Ooi
My Fotopage: http://phalinn.fotopages.com/
About me:
From: Ireland
Camera:
Canon
Other: EOS 400D
Canon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Izah Jaafar
Latest entry:Dah Lama Betul
Dah lama betul tak even go into Fotopages. I wonder if all my buddies and mentors are even using this site. It's that point in life where I think I need a little bit of Me time and start Photographing again hehehe. Sheesh last update was 2005, I was 25yrs old!!!! :-D Oh well... Let's see what this year brings..Insya-Allah all is good. View this Fotopage entry
The Face Behind The Cam
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
ntah ler
Latest entry:Dah Pin Dah
Sila klik komen di bawah bertarikh dua puluh dua haribulan enam dua ribu sebelas View this Fotopage entry
Vera Martino
Latest entry:Una rosa per mamma
View this Fotopage entry
suha hamid
Latest entry:Jahit manik
Inilah hasil jahit manik yang kubuat untuk baju sendri http://shw.syuha01.fotopages.com/22066875.html() http://shw.syuha01.fotopages.com/22066876.html() View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Muhaimi Bin Kijan
Latest entry:FiRaS (a MoNTH)
FiRaS (a MoNTH) dah sebulan dah firas, kejap ajer masa berlalu... moga sihat2 selalu.. View this Fotopage entry
FiRaS
IB MCB Nostalgia
Latest entry:Mursila & Hafez's Wedding
My dearest Kak Wan, you are now married! Yeay! :wave: many many congratulations to you and your better half. The kenduri was at kak wan's home, as it is popularly known Pumpong on 20th November 2010. :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: theme for the day was purple/pink - i'm not sure what colour it is, but that color rocks! Sangat sesuai lah. Menyerlahkan keayuan dan kewanite-an mu gitu. Quite a number of IBUK friends made it to Pumpong, some drove from Penang, Gerik, KL and Bt Kawan jus... View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
Malique Firdauz and Iva Ilyana
Latest entry:Qistyna Alisya's 2nd Birthday Bash!!
Qistyna Alisya's bday was on the 30th march. But because it was Tuesday...& so we decided to do it on Saturday the 3rd April.....we had such a blast!!! thank you all for coming! * ] View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
Azura N Aye
Latest entry:BERCUTI DI MELAKA
Unplanned Holiday.. di rancang pada hari sabtu 13 Feb 2010.. Tarikh bertolak 14 Feb 2010. Bertolak daripada KL pada jam 8.15 pagi, masa sampai kat Melaka tak ingat sebab teruja, Masuk Tol Air Keroh, depan sikit tuh dah jem..rupenye oang nak gi Zoo Melaka. So we decided to go straight to Banda Hilir untuk cari Ship, River Cruise, Kota A Famosa ke atau apa-apa yang patutla... at last... Lets the picture show our journey.. Enjoice... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
sYaFa JaLaL
Latest entry:all of us
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
xxx judith hough
Latest entry:what I see along the way!
View this Fotopage entry
Afifah Jaafar
Latest entry:Raya Raya
Sedikit persiapan raya utk senangkan hati... First time buat sendiri kuih raya yg consider renyah utk dibuat hee.. Raya kali ni agak kurang senang hati sebab kejar dateline. Nak amik gambo waktu raya pun takde mood huhu. Gambo kuih raya kena amik sbb nak wat kenangan sebab balik nanti mgkn takkan buat lagi :-D. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Rashidi SD
View this Fotopage latest entry
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
Noor Farahnadiah Nurdin
Latest entry:Connemara
View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
chapit one
Latest entry:Tilt-Shift
View this Fotopage entry
onizuka tatsuya
Latest entry:Salam Terakhir di 090909
Salam Sejahtera... Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... :( Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan. Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer :-D Bolehla layari http:/... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
nana the great
[img] View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
grafik tigadimensi
Latest entry:Assalamualaikum...
Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love... Lama tak jenguk FP ini,bukan merajuk atau membawa diri,cuma tak berkesempatan...Entry kali ni saya upload Gambar pengantin yang tengah suam2 nih,mana le tau ada sesapa yang nak tengok majlis linda dan que....baru melangsungkan perkahwinan pada 14 Feb 2009...Saya diberi peluang untuk jadi Resident Photographer untuk Bora Ombak...majlis cukup meriah...memang mencabar amik gambar public figure nih..kalo setakat kepala kena ketuk ngan lens PRESS biasa je tuh...sa... View this Fotopage entry
...Linda Jasmin & Que Haidar Celebrating Love...
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
Hidayah Hamzah
Latest entry:Nurin's New Hairdo
Nurin's new hairdo ini hanyalah boleh di accomplish oleh kakak-kakak kat nursery dia sahaja. kalau mama yg nak buat...alamat satu hari suntuk pun belum tentu siap..mama pun heran sebab kalau kat skool nurin nak ikat rambut 12 tocang pun dia bagi..tapi kalau kat rumah..usahkan tocang..sepit rambut pun lekat 10saat je atas kepala dia..aduii tak ayu lah anak mama macam ni.. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
shima fareed
Latest entry:Day 3-Island Hopping
View this Fotopage entry
nymph wana
Latest entry:wedding
8-november 2008 / 10 zulkaedah 1429 me and daus :owned: View this Fotopage entry
Shamsul Fazrien
Latest entry:BERPINDAH : www.fazrien.com/blog
http://www.fazrien.com/blog() Fazrien Photography akhirnya menyahut seruan muslimin seluruh dunia, yang menyeru supaya kempen memboikot produk Israel di perluaskan, sebagai tanda kekecewaan, bantahan, amarah dan kutukan terhadap kezaliman rejim zionis melakukan pembunuhan kejam ke atas masyarakat Palestin. Adalah dimaklumkan fotopages merupakan produk 100% Israel dan diasaskan oleh syarikat berpengkalan di Tel Aviv, Israel. Diakui, adalah tidak mampu untuk kita semua pergi berjihad bersama-sama masyar... View this Fotopage entry
zaza din
Latest entry:o.hisashi.buri.
birthday. selamat menyambut ulang tahun kelahiran ke-24 buat saudara ejat. rennshuu perlukan latihan yang lebih. dan perlukan wang yang lebih. dan perlukan.... sesuatu yang lebih!! View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Zyneelia Husain
Latest entry:boxing day with ning & apoo
It is a fine winter day. Bright rays of morning sun shine from out the clear blue sky, warms the earth generously. Gone the cold breeze that stings your cheeks, bites your finger, brings tears to your eyes and makes you sneeze. Boxing day in Preston is very relaxing. Discount sales and deals are all over the shops along the main street, but I hardly see anyone queuing, rushing and grabbing for the best yet cheapest clothes, shoes, handbags and so on. There is no need to worry that you might be run down b... View this Fotopage entry
Tajularif Ibrahim
Latest entry:anna & norman edited version|sungai petani
This is another entry for Anna and Norman...which having their "majlis" on 22 and 23 November 2008 + one day outdoor session.. 800++ piccas where taken during the 3 days' event. Thanks to the couple, very supportive and very "selamba". Relax jer masa photoshoot berlangsung. Enjoy the piccas. View this Fotopage entry
taufiq eyecreation
Latest entry:Cherry Blossom
View this Fotopage entry
mc med
Latest entry:nini's engagement
View this Fotopage entry
abdullah jones
View this Fotopage latest entry
empty swing; where's shalini ii
Ray Devil
Latest entry:PEMINDAHAN TELAH LAMA BERLAKU...
S A Y A S U D A H B E R P I N D A H.... K E ... http://www.mangotouch.com dan juge personal flickr yg jarang2 hapdet... http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa View this Fotopage entry
http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
razmin razak
Latest entry:Mari Belajar Berjalan Bersama Raniya
Well, she's one year and 2 months already. So, she has somewhat mastered the art of walking, ala-ala budak kecik. At first, there is the occasional 'accidents' where she would bump into the sofa, or trip over her toys. Nothing serious. She also at first, familiarize with the art of standing up with holding items in her hand, for example...controller TV, handphone mama, the occasional habuk yang dijumpai bawah carpet and also her botol susu. But then, she has learn to control the art of walking plus h... View this Fotopage entry
Full Speed Ahead
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Mama Tisya
Latest entry::: My life & My loves ::
salam pd kwn2 fp mama tisya just nk inform mama tisya skarng bz sgt ngan kj so tkleh nk update fp yg tersgtttt ler slow dh ler nk kena edit2,nk upload kt photobucket lg mmg tk sempt....tp if ada kelapangan akn update ler tp tk sekerap dlu2...byk update kt blog la lpsni blog lebih cpt nk update....so kalo rindu2 kt mama tisya (ada ke yg rindu...heheheh) so sudi2 la kiranye menjenguk umh baru kami http://mamatisya.blogspot.com kalo ada kelapangan nanti mama tisya akn jenguk fp kwn2 ye... KEEP... View this Fotopage entry
Hafiz Elmy
Latest entry:Day 4 @ Dubai
Transit for about 15 hours at Dubai International Airport. Went out to Emirates Mall, Burj Al Arab and Al Ghurair Mall. So tired to travel around with that kind of weather though... After Maghrib ( we spent about 6 hours in Dubai) and dinner, went back to Airport. Struggling to get a taxi from Al Ghurair..finally Alhamdulillah managed to get one. so lucky, the taxi driver said they were demonstrating against the government to have their monthly pay rather than the current system which is based on commissio... View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Salman Sulong
Latest entry:Gone is gone..
yang lepas tu mana bleh undur balik. Se setan mana pun, sejijik mana pun.. yang lepas tu biar le lepas.. Ibarat kentut, wala sebusuk pekung, kentut telur hijau skali pun, amik la masa sdikit.. nanti busuk itu akan pergi juga.. dan lepas tu, kalu nak kentut lagi, pandang la dulu kiri kanan depan belakang (belakang paling penting). satu cerita benar: seorang perempuan ni naik keter ngan pakwe dia. pastu jalan punya jalan, dia tertido. Bila keter berhenti kat stesen minyak, dia perasan pakwe dia kuar... View this Fotopage entry
aqilah hairan
Latest entry:Pagi - pagi
qilaaaa gi kupas bawang tu.. View this Fotopage entry
watachiwa azinsa
Latest entry:gahter raya shams batch pmr 96/spm 98
View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
fydza chomel
Latest entry:Syaza Demam
Sian Syaza demam nk dekat 1mggu. Makin kurus anak mama neh... :-S -Syaza yg tgh meragam- -Syaza yg dh xlarat nk wat pape- more stories : http://akukahini.blogspot.com View this Fotopage entry
zZzZzZ..
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Wan Zul PHOTOGRAPHY
Latest entry:My New Photoblog
To all my viewers, I am no more using this fotopages. There's a need to own somekind of my own domain. New photoblog has been created at http://wanzulhamli.com. Fotopages has been served me very well for the past 2 years and i'm going to miss this page. I can say that 90% of my jobs and assignments came from this great fotopages. I'm hoping with this new "hijrah", everything will become much more easier to all my viewer and myself too. Just click the link provided below and let us enjoy this new b... View this Fotopage entry
idayuabd wdd
Latest entry:GREEn.
not everything comes along just when we want it. there are times when choices have to be made or you certainly will miss out. 8-) View this Fotopage entry
me.. ;)
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
sarah awang dahlan
Latest entry:nasi minyak dan olimpik
seronok, kenyang, suke hati etc faveret of all.sayang menyayang.cinta dikenang nasib baik tk tersembur gaya2 begosip View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Ania Grrr
Latest entry:Kubek
View this Fotopage entry
Watie Abdullah
Latest entry:Terrific Tioman Trip 2
View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
cik lan
Latest entry:Cyberpark Lotus
View this Fotopage entry
zzz zzz
Latest entry:Citrawarna 2008
View this Fotopage entry
siti fairuz
Latest entry:my official blog
dear all, kindly visit my official blog at www.sitifairuz.com i am no longer using FP and flickr anymore as my blog. Thanks & Cheers, Siti Fairuz +6013 3585700 www.sitifairuz.com View this Fotopage entry
Juani Karaf
Latest entry:Botanical Garden
more photos on my fotopages and http://www.flickr.com/photos/juani-karaf/(my flickr) View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
inda hayati samsi
Latest entry:Kuliah.net Akhawat ( untuk muslimat sahaja )
Assalamualaikum wbt Adik-adik, kakak-kakak, sahabat-sahabat seperjuangan yang dikasihi sekalian. Semoga di dalam rahmat dan lindungan Allah hendaknya. Sukacita, mewakili sahabat2 IPIJ yang lain, ingin merwar-warkan satu majlis ilmu online kepada sahabat2 semua. Dan insyaAllah, kuliah.net ini akan menjadi pertemuan berkala kita semua utk bersama-sama sahabat2 akhwat di jepun dan juga di luar jepun. Tarikh : 13 hb Mei 2008 ( Selasa ) Masa : 9 malam ( Jepun ), 8 malam ( Malaysia ) Medium : Yahoo ... View this Fotopage entry
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
keba mamat
View this Fotopage latest entry
Mufidah MB
Latest entry:My Birthday
Lunch at swensen's. A Movie After. Then dinner with the family followed by a walk at T3 and drinks at CB. What more can I ask for? View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
errysherman NZ
Latest entry:RAIKAN CINTA : AINUNNAZLI & ZAMIR
View this Fotopage entry
pengantin yg dah over basi
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
nurul mz
Latest entry:Peringatan buat semua.
I was stressed (and sangat sedih) on the way back home and I nearly got hit by a car. The most important thing to do before you start your journey - baca doa naik kenderaan and mengucap lah 2 kalimah syahadah. We never know when is the time. View this Fotopage entry
shahrul md nur
Latest entry:First day at school
My daughter is now in Year One. I'm getting old! :P So far, bila diperatikan Kakak ni rajin belajar. Balik dari sekolah cepat-cepat settlekan homework. Harap-harap dia teruskan minat belajar ni. Cerah masa depan. Heh. Cuma ada satu benda je yang Kakak tak rajin -- basuh kasut sekolah. Aiseh, terpaksa la Ayahnya one-two-som ngan Mama dia, take turn basuh kasut sekolah Kakak. Huhu :-D View this Fotopage entry
mohd danial
Latest entry:Job Vacancy
Cubicfoto is currently recruiting for two spots: 1. A part-time / full-time photographer. We are currently looking for a fun-loving individual between the age of 18 - 26, who is truly passionate about photography and is willing to learn new things along the way. Some basic knowledge or experience in photography, however, is necessary for the position applied. A basic DSLR kit + flash and a portfolio compilation are a requisite for the application. 2. A PR officer. We are currently seeking an organized... View this Fotopage entry
Sheila Khalib
Latest entry:Spring 2005
Pictures compiled from Sheila's camera and Ainur's and Knurl's. View this Fotopage entry
My tattoo
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Muhammad Syahmi Effendy Ooi
Latest entry:SABAH
View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Noris yusoff
Latest entry:Naufal is now 13 months old!!
Before I was a Mom, I never tripped over toys or forgot words to a lullaby. I didn't worry whether or not my plants were poisonous. I never thought about immunizations.. Before I was a Mom, I had never been puked on. Pooped on. Chewed on. Peed on.. I had complete control of my mind and my thoughts. I slept all night. Before I was a Mom, I never held down a screaming child so doctors could do tests. Or give shots. I never looked into teary eyes and cried. I nev... View this Fotopage entry
yusrulia yusof
Latest entry:Urlaub 2007 : Rome Day 2 & Vatican City
Melawat Pope Yeop!!! View this Fotopage entry
kereta polis italy
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
me and my mental state
Latest entry:nEw sOuL
my precious... View this Fotopage entry
Fujiwara Takumi
Latest entry:IEEP KAHS 07
View this Fotopage entry
malu2
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
SM Sains Sultan Haji Ahmad Shah
Latest entry:Perkahwinan Syed & Munirah - Dewan Serbaguna Seksyen 7 Shah Alam
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
bro fiddeen
Latest entry:U p d a t e !
Ahaks! Arinie genap 6 bulan aku dah chambering..genap 6 bulan gak aku tak update fp nih...pepun,enjoy! View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
mar niza
Latest entry:Selamat Tinggai 2007 but welcome 2008...
Selamat Tahun Baru 2008... Semoga segala apa yg aku impikan akan menjadi kenyataan pada tahun ni... Goodbye to 2007...yg meninggalkan banyak pahit manis...pahit lebih byk dr manis kut...fotopages ni pun dah lama x jenguk..maklum la dengan segala kesibukan diri yg membataskan aku untuk merakam kenangan disini...fuhh...terutamanya..sbuk dengan belajar separuh masa yg menuntut masa yg tentunya bukan sedikit....ditambah pulak dengan mood untuk mengambil gambaq yang semakin menurun (pas ni akan merajin-rajin... View this Fotopage entry
posing kat bilik tailor..
yon bahiyah yop baharudin
Latest entry:Berjumpa kawan lama
Lokasi kejadian : Di Zoo Taiping Hari pergi : Hari Raya ke-4.. Selasa la tu Pukul (waktu kena pukul) : Pukul 10.00 pagi View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
Kahiri Ramuri
Latest entry:cinta.kamu
View this Fotopage entry
nampak.kamu
kamarozz abu bakar
Latest entry:RayaHaji06
View this Fotopage entry
Izz Zariff
Hasbullah Bachik
Latest entry:Jom Buka Puasa Dengan Mila
View this Fotopage entry
The 26mil pound striker
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
aishah kamarudin
Latest entry:pantai
View this Fotopage entry
wattchaaaaaaaaaaaaa!!!
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
khairul kb
Latest entry:Nora's Convo,UTM
Inilah gmbr2 family saye mase my sister nora's convo kat UTM Skudai last year..the day before my parents dtg kl..mlm tu pegi amik gmbr convo kat studio..sgtlah terase jealous dgn student malaysia sbb ade jubah convo..ade ceremony grand2..tp kitorg grad jepon ni takde! The next morning,kitorg g jb, lepak hotel for 2 nights..then headed back kl.Our family theme colour that day adelah black & white..haha! Tapi tema kami ni somehow telah dispoilkan oleh abg hafiz sbb dier tak pakai kaler itam putih! :head_ban... View this Fotopage entry
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Ainunnazli Aminuddin
Latest entry:Engagement Day
Yes...the day has come...after loads of pictures of me going to other peoples weddings...now i'm gonna load my first big day...my engagement :-D The event went smoothly... Pictures taken by Lieynda http://lieynda.fotopages.com View this Fotopage entry
makan...finally!!
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Azleen Kamarudin
Latest entry:Tioman Escapade!!
The trip was initiated by my 2nd sista & her loving hubby.. Then they made us joined them because to them " The more the merrier".. By the way, it was fun & enjoyable to all of us who need some break after hectic work... Enjoy the piccies.. :-D View this Fotopage entry
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
anne arin
Latest entry:Cameron Highland
Great time at Cameron! :-> View this Fotopage entry
Adzleen Mohmood
Latest entry:Meng'international'kan diri...hmm
assalamualaikum wbt... heboh kisah di KMB skang, ura ura nak mengolah balik program program yang ade kat college.. katanya, kebanyakan program yang ada kurang 'menginternationalkan' pelajar... lebih meletakkan pelajar dibawah tempurung... terutamanya program program yang berbentuk agama... :-S :-S :-S :-S so here i list down my international involvement after 4 years in Ireland.. 1) involving & organizing 4 times Islamic Awareness week (including once Islamic awareness month) 2004-2007 ... View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
N a de R u l e
Latest entry:Hepi Birthday Mia!
Mia on her 2nd birthday,5 April 09 View this Fotopage entry
You
zarina and zuhaimi
Latest entry:Setelah sekian lame menyepi........
View this Fotopage entry
Nurfazley Mohd Yatim
Latest entry:Kisah 2 sahabat
All my official portfolio can be seen at http://www.myventurephotography.com This is a story of two friends... View this Fotopage entry
kiki lala
Latest entry:h r c
what a blast new yr eve we had @ hard rock cafe kl. met the band asia line from indon, they were awesome! n friendly too ;-) just had the time to upload all the pics . we will surely meet them again. (in fact we've already met them few times after the new yr eve :-) ) they will perform here in kl till end of jan. so let's rock the hrc! go asia line. we support u! 8-) now what? c u there! dave rusli luvs nana. ehem rara and dave :-> the rockstars nea n icha View this Fotopage entry
nana n si botak biadap
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
SemSAS ninety eight
Latest entry:Outdoor potraiture: Syafa & Azali
Eksklusif..hehe...tuan punye gambar pon blom nengok lagi... View this Fotopage entry
saRi iNtaN saLeH
Latest entry:Phew!
Almost a year tak ber'update' FP ni.. whoa! I guess i've been busy with my blog and flickr. Not to mention my clinical rotations.. takut nak buka FP nanti hook up belek gambar-gambar best you all. If you happened to stumble upon my FP ni, there is no interesting news pun.. except i'm engaged now. Thanks to my good, lovely friend, Farah Yusri, i'll be able to show you the pretty piccas. Please click http://www.flickr.com/photos/dwayicit/sets/72157603799779092/(here) for more.. or you can g... View this Fotopage entry
fauziah helmy
Latest entry:CTEV n casting
kaki MKR sebelah kanan yang CTEV tu kena simen. kalau elok sekejap jerk dalam 3 bulan simen. memula tu memang nangis tak ingat pasal kaki berat. masa simen nak kering mungkin rasa panas sejuk gatal sumer ada... sian dia... nangis sampai ketar2 bibir... tak leh tahan masa tu rasa mcm nak jerk bukak balik simen kaki dia. tapi bila fikir jangka panjang... mama ngan papa tahan jugak laa dengan ragam MKR. harap sangat kaki MKR cepat sembuh. View this Fotopage entry
arifin aprjanto
Latest entry: =) not born for blogging.tried that, so i ...
heheh..malas blogging o tulis2...gambar ade kt flickrs...c ya..=).... p/s...aku ni bukan jiwang sgt...ahahaha.=) http://www.flickr.com/photos/arifinshah/ View this Fotopage entry
diyana abu bakar
http://www.flickr.com/photos/gulagulagetah View this Fotopage entry
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
Mama Vogue
Latest entry:Hari Raya 2006 Morning Prayers...
View this Fotopage entry
farhan abd rahman
View this Fotopage latest entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
marfuah nik e
Latest entry:Aliza and Dr Akmal
View this Fotopage entry
Fahmi Zakariah
Latest entry:Turkey trip part III - Whirling Dervishes
Perhaps I should devote one entry for the whirling dervishes, or tarian sufi. It is a kind of ibadah, as Kudo said that the dervishes perform to get near to God. The whole experience, from the music and zikr, and the whirling motion of different colours was fascinating. I used a low shutter speed in order to capture the whirling motion so the shots were a bit blurry. Whirling is one of the tools used by Sufis (Islamic mystics) to come closer to Allah, but it's not the only one. Different orders of Sufis... View this Fotopage entry
Rfq Hsm
Latest entry:Penang
View this Fotopage entry
aili naja
Latest entry:Langkawi in memory..
dah nak dekat lima tahun tak menjejak kaki ke tanah Mahsuri, jadi memang kagum tengok perubahan dekat Langkawi..and all expenses paid, yeayy!! View this Fotopage entry
another group pic, say cheese!!
Khalil n Farah Najiha Online Captures
Latest entry:+ We're back on track!
asalamualaikum and ello all... setelah sekian lame... too bz managing our life.. LOL pindah rumah... siapkan keje.. perah idea for web development... sambil pindah2 kene gak siapkan projek... stabilkan family.. ekekeee... now.. we already have two babies!! alhamdulillah... dua2 berbulu... satu tuh datang mase christmas tahun lepas.. lagi satu uh baru dapat august tahun ni... xyah nak gi beli beratus-ratus ringgit... here are some of our activities mase japanGT.. bertugas mengambil gambar.. hmm.. okay.. be... View this Fotopage entry
+ sakit telinga
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
wani shaharir
Latest entry:Porto 1.6 & Aveiro 1.1
a day trip to http://www.ua.pt/campus.asp(Aveiro University) - modern buildings designed by portuguese architects rectory & administration building by goncalo byrne & manuel aires mateus: library by alvaro siza: http://www.mec.ua.pt/department/archi.html(school of mechanical engineering) by adalberto dias: tactile effect through simple means - just by raking the mortar joints and washing the wall with daylight from above, the otherwise plain brick wall is made to come alive http://www.mec... View this Fotopage entry
ikan kering
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
hunny bunny
Latest entry:Ice breaking silat cekak 2006-1st day
View this Fotopage entry
naem zaini
Latest entry:New Beginning..
Dah lama giler tak bukak fotopage nih. Saya ni tak consistent orangnya hehe. So for this entry saya letak gambar kawen hari tu. Banyak lagi sebenarnye sebab hari tu ada 2 photographer tapi yang ni je la yang sempat saya upload. Ni dapat bukak fotopage pun sebab baru dapat merasa rumah baru ada internet. Biasanye hubby yang pakai. Takpe hubby skang outstation. He's in Oby&Gyn department now. I'm in Ophthalmology department. So rilex sket. Tu yang bleh bukak internet ni hehe. Kalau tak mesti ada 'orang' tu do... View this Fotopage entry
luz macia
Latest entry:happy new year
happy new year.. see ya at http://yiyani.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
abdul mutalib zainal abidin
Latest entry:time to refresh my mind!
Institut of Diplomacy and Foreign Relationship, Reading Skill Workshop! View this Fotopage entry
my close
kAori shilA
Latest entry:tenjikai...< exhibition >
lps hapyou ade tenjikai plak...sonok tapi penat.. miss my fren la...uhuks~ :-S View this Fotopage entry
Zuril ZRL
Latest entry:... Post Office ...
Ermm.. $-) View this Fotopage entry
Siti Zakiah
Latest entry:Fatz's engagement day
View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
Suhaina Fitri Mokhtar
Latest entry:++I love Sunday I love Sunday I love Sunday yay!!!
Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Reeds drifting on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me.. And I'm feeling good Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom in the tree You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me... And I'm feeling good Dragonflies out in the sun You know what I mean, don't you know Butterflies all having fun You ... View this Fotopage entry
happy birthday yay!
Mohd NeoTech
Latest entry:Digital Camera RICOH RR530
Apai kata kamera digital dia ada problem smlm so aku mintak la dia kasi itu kamera utk aku nengok apa masalahnya...bile digodek2..ada banyak menu & function rupenye kamera nie..sbb dah waktu malam br aku leh test so x dapat la aku test sepenuhnya function2 lain..but ni lah hasil ujikaji pertama aku dengan kamera nie ehehe :-D - 5.0 megapixels CCD for stunning, crystal clear images - 3x optical zoom, plus 4x digital zoom for a combined 12x magnification - High definition 1.8-inch LCD (130,000 pixel... View this Fotopage entry
mode ni cam besh je
lost found
Latest entry:women's week 2005/2006
" Forever An Inspiration...." :-> View this Fotopage entry
hmm...
sn cy
Latest entry:2nd Comm games experience..
Malays!a started off with 1-0 Then Pak!stan scored to make it 1-4 Later the score was 2-5 We managed to catch up till 5-5 But they scored an extra goal not long after our 5th goal =( Nevertheless, we made it to the semi-final, wohooo!!! It was a GREAT game..full of adrenaline rush and i'm mostly amazed by their fighting spirit, despite the summery hot autumn. As a result, i only have a photo of them in action. too busy cheering with the rest of Msian clan=) pics courtersy of me, a... View this Fotopage entry
tram stop
Mut Najihan
Latest entry:Little Baby Zara with Atuk
Introducing our little cute Baby Zara :cloud9: View this Fotopage entry
Choshiee
aliah jamal
Latest entry:Watanabe's Garden
View this Fotopage entry
Amelia Fauzi
Latest entry:WARNING!
Hi everyone.... Anotehr bad day for me... I have found out yesterday someone has been using my pictures taken from here and pretended that she was me for almost 2 years!!!!. *sigh* . She's using 'UMAI84' as her nickname and her name, if i'm not mistaken is ULFA MAISARAH ( heck, maybe she's lying about her name too). Someone has been hurt by her immoral act. So, i'd like to warn you guys, if you 're happened to be the unlucky person she's been lying to, stop trusting her right away!!! ( and g... View this Fotopage entry
budak comottt
nash nazreen
Latest entry:suke suki ...
location : kangar, perlis View this Fotopage entry
senang...tapi bukan mudah...
dayana qistina
Latest entry:happy birthday - lima tahun lah
View this Fotopage entry
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
ja karlsen
Latest entry:sitges, barcelona
http://jakarlsen.fotopages.com() sebab dalam nih dok muat doh nok masok gambor.. aku ader akaun lain.. cuma klik jer gambor atas tuh.... View this Fotopage entry
c
ain salim
Latest entry:Cowboy nite
mlm tu, aku kena pakai mask beruk... jadi so called 'cow-beruk' girl aku suke tengok gamba ni..tatau kenapa.. setiap kali aku tengok, mesti aku akan LOL LOL LOL sendiri... ladies of the nite.. ;-) View this Fotopage entry
firdaus dzulkafli
Latest entry:cArDiFF aT NigHt
Venue:Around Cardiff City Time:10.00 pm I had try my best to capture Cardiff at night through my lens...Enjoy.. :-D :-D View this Fotopage entry
Che Porr Safura Jaafar
View this Fotopage latest entry
silver red
View this Fotopage latest entry
ungga ungga
Latest entry:Pasta for berbuka
We had pasta for berbuka last nite. Baba seems on diet, hence he told me not to battle the pan and wok. 'Just make me a simple dish, Pasta would do', said him. So I ended up cooking this kinda beef stew dish. Very simple and done in an hour or less. Nadya loves it so much that she licked off 2 bowls. Adam? kampung sikit...pasta tak makan.. " I don wan pasta, I don waik, I wan fishball onwi" LOL LOL ps-Mama makan pasta ni sepinggan jer..tapi kenyang sampai sekarang ini....apa rahsia? Biarla rahsia... View this Fotopage entry
noname noname
Latest entry:Fotopages ini DITUTUP/ This fotopages is CLOSED
Ditutup buat selamanya.. Closed for good... Good luck and cheers. Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Tel Aviv - Tel Aviv - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016